PALAUTUSEHDOT

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain 6. luvun mukainen 14 päivän ilmainen palautusoikeus Suomessa. Palautuksen edellytyksenä on, että tuote on käyttämätön, ehjä, puhdas ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuote/tuotteet tulee pakata hyvin, jotta ne eivät rikkoudu palautuksessa. Mikäli näin käy, vastuu siirtyy asiakkaalle. Ennen tuotteen palautusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@kidist.fi, niin tarkistamme palautusoikeuden ja annamme palautusohjeet.


Huomioithan, että pelkkä tavaran palauttaminen, tai paketin noutamatta jättäminen ilman erillistä ilmoitusta, ei mene palautusoikeuden piiriin. Ilmoitusvelvollisuus täyttyy sopimalla palautuksesta Nordikidz.fi henkilökunnan kanssa sähköpostitse. Noutamattomista paketeista perimme erillisen maksun, joka kattaa paketin lähetys- ja palautuskulut. Maksun suuruus on 13,50 €.

Mikäli tilauksessasi on ollut ilmainen toimitus ja palautettavien tuotteiden hyvityksen jälkeen tilauksen lopullinen summa jää alle ilmaisen toimituksen rajan, veloitamme postikulut hyvityksen yhteydessä.

Mikäli tuotteet palautuvat meille asiakkaan antamien virheellisten osoitetietojen vuoksi, emme korvaa postituskuluja, vaan veloitamme ne Postin voimassaolevan hintataulukon mukaisesti.


Palautusohjeet

Jos haluat palauttaa tuotteen, ole yhteydessä asiakaspalveluun (info@nordikidz.com), niin tarkistamme palautusoikeuden ja annamme lisäohjeet palautusta varten.

Kun olet saanut asiakaspalvelustamme vahvistuksen palautukselle, voit palauttaa tilauksen. Liitä tällöin mukaan seuraavat tiedot: tilauksen kuittikopio tai muu lista palautettavista tuotteista sekä yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero), jotta tiedämme keneltä palautus on tullut.

Palauta lähetyksesi Postin tai Matkahuollon asiakaspalautuksena. Säästä asiakaspalautuskuitti kunnes olet saanut rahasi takaisin.

Hyväksytyn palautuksen jälkeen palautamme kauppasumman noin kahden viikon kuluessa. Rahat palautetaan maksujärjestelmiämme hoitavan Checkoutin tai PayPalin kautta. Raha palautuu sinne, mistä alkuperäinen tilauksen maksu on tapahtunut.


Palautusosoite:

Asiakaspalautus
Finoriginal Oy / Kidist.fi
Vanha Kaarelantie 33 A
01610 Vantaa