MAKSUTAVAT

Maksaminen verkkokaupassa on turvallista. Maksukorttitietoja ei tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. Teemme yhteistyötä auktorisoidun maksupalveluntarjoajan kanssa.

 

CHECKOUT FINLAND 

 

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Se on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

 

Verkkopankki

Voit maksaa tilauksesi suoraan verkkopankkisi kautta. Tuettuja palveluntarjoajia ovat: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Aktia/SPOP, S-Pankki, Tapiola Pankki, Ålandsbanken, Handelsbanken ja Säästöpankki.

 

Luotto- ja Maksukortit

Luotto- ja maksukorteista maksuvälineenä käyvät Visa, Visa Electron ja MasterCard (Eurocard, Maestro). Luottokorttilaskulla tai tilitapahtumissa myyjänä näkyy verkkokauppa.

 

Mobiilimaksutavat: MobilePay, Pivo, Siirto, Apple Pay

Mobiilimaksaminen tarkoittaa älylaitteella tapahtuvaa maksamista arjen eri tilanteissa. Mobiilimaksaminen on nopeaa, helppoa ja turvallista.

 

Lasku- ja Osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector ja Jousto. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille. Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

 

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

 

 

PAYPAL

 

Tee ostoksia maailman ympäri. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja salasanan. Enimmäkseen maksuton, aina avoin PayPal-tilin avaaminen ja ostaminen käyttämällä PayPalia on maksutonta, ellei siihen liity valuutan muuntoa. Turvallisempaa ja nopeampaa.

Lue lisää PayPalista täältä.

 

 

Klarna

KLAENA Tarjoaa jokaiseen tilanteeseen sopivimman maksutavan: Maksa verkkopankkimaksulla, kortilla heti, Maksa myöhemmin joko 14-päivän ilmaisella maksuajalla tai pilkkomalla suuremmat maksut eriin. 

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n ehdot. jotka löydät täältä.

 

 

FINORIGINAL OY
Y-tunnus: 2879470-3

info@kidist.fi
+358 (0)40 8616 662
Vanha Kaarelantie 33 A
01610 Vantaa, FINLAND