ETHIC

Kidist.fi tarjoaa lapsille tuotteita Suomessa, jotka ovat turvallisia, laadukkaita ja hyviä lasten fyysiselle ja henkiselle terveydelle. Nämä tuotteet ovat peräisin hyvämaineisilta, maailmanlaajuisilta brändeiltä ja osa tuotteista on palkittu kansainvälisissä kilpailuissa. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja ja hyviä suosituksia vanhemmille, jotka kiinnittävät huomiota perhekasvatukseen.

Liiketoimintamme alkumetreiltä asti olemme yrittäneet parhaamme mukaan säännellä liiketoimintakäyttäytymistämme, noudattaa liiketoiminnan etiikkaa ja ottaa sosiaalista vastuuta. Seuraavassa kerromme, mitä teemme tähän mennessä.

 

1. Tuotevalikoima

 

Kidist.fi tarjoaa lapsille parhaita tuotteita, kaupallisiin voittoihin parhaiten soveltuvien tuotteiden sijaan. Uskomme todella, että pitkällä aikavälillä nämä kaksi suuntaa ovat samat.

 

2. Turvallinen lapselle

 

Tarkistamme tarkasti tuotteidemme turvallisuuden, erityisesti pienille lapsille suuntautuvat tuotteet. Tuotteemme ovat eurooppalaisten standardien mukaisia ja niillä on laillisiin vaatimuksiin perustuva CE-sertifikaatti.

 

3. Lasten mielenterveys

 

Se, ovatko tuotteet hyviä lasten mielenterveydelle, on myös tärkeä näkökohta meille. Tuotteen ulkonäön ja suunnittelukonseptin pitäisi välittää lapsille positiivinen vaikutus. Suosittelemme esimerkiksi Alison Jay -sarjan lasten taidepulmia. Hänen työnsä opettaa lapsille käsitteitä rakkaus, rauha ja tasa-arvo.

 

4. Vältä sähköisiä näyttötuotteita

 

Vältämme sähköisiä näyttötuotteita. Vaikka matkapuhelimet, tietokoneet ja tabletit ovat jo yleisiä tuotteita lapsilla ja jopa pienillä lapsilla, uskomme silti, että sähköisten näyttöjen välttäminen on välttämätöntä ja tärkeää lapsille, etenkin pikkulapsille. Teemme parhaamme tarjotaksemme lapsille mielenkiintoisia, houkuttelevia ei-elektronisia tuotteita, jotka ovat hyödyllisiä heidän kykyjensä kehittämiselle.

 

5. Kunnioita immateriaalioikeuksia

 

Työskentelemme vain sellaisten yritysten kanssa, jotka kunnioittavat immateriaalioikeuksia. Esimerkiksi edustamamme MIDEER-tuotemerkki. Yksi osa on brändin sisäisen taiteilijatiimin alkuperäinen työ, ja toinen osa on tunnettujen taiteilijoiden tekijänoikeuksien alaisten tuotteiden ostaminen.

 

Teollis- ja tekijänoikeuksien suojaaminen ei ole ainoastaan tapamme noudattaa liiketoiminnan etiikkaa, vaan se on myös tae meille, että meillä on ainutlaatuisia ja erinomaisia ​​tuotteita markkinoilla.

 

6. Ympäristö

 

Koska kyse on lastentuotteista, meillä on erittäin tiukat standardit materiaaleille. Varmistamme, että tuotteessa käytetään turvallisia ja ympäristöystävällisiä materiaaleja. Se on erittäin tärkeää! Kyse ei ole vain tärkeästä sosiaalisesta vastuusta, vaan myös lasten turvallisuuden varmistamisesta. Esimerkiksi myymissämme lasten pulmissa käytetään ympäristöystävällistä korkealaatuista pahvia ja elintarvikelaatuisia soijaöljyvärimusteita.

 

Edellä mainittuja ponnisteluja olemme tehneet ja teemme jatkossa. Parantamalla liiketoimintaamme tulemme ottamaan enemmän sosiaalista vastuuta.